Vores forretninger

ŠKODA

Se detaljer

Volkswagen

Se detaljer

Dacia

Se detaljer

Nissan

Se detaljer

Renault

Se detaljer

Velkommen til Kronborg Auto A/S & Helsingør Bilhus ApS

Kronborg Auto er en del af CarHolding A/S, der har store bilhuse i Glostrup, Brøndby, Helsingør, Ringsted, Valby og Frederikssund. Vi sælger og servicerer Volkswagen, ŠKODA, Renault, Dacia og Nissan til en lang række kunder i Nordsjælland. 

Kronborg Auto og Helsingør Bilhus er fusioneret og er i dag autoriseret forhandler og servicepartner af 5 bilmærker, fordelt på to bilhuse på to lokationer i Helsingør: 

  • Kronborg Auto er autoriseret Volkswagen- og ŠKODA forhandler og servicepartner med beliggenhed på Klostermosevej 121 i Helsingør. 

  • Helsingør Bilhus er autoriseret Nissan, Renault og Dacia forhandler- og servicepartner med beliggenhed på H. C. Ørstedsvej 10 i Helsingør, lige bag Stark og Silvan.

Vores beliggenhed gør det nemt og enkelt at finde vej, når du enten skal se på ny bil eller have din nuværende bil serviceret. 


Hos Kronborg Auto og Helsingør Bilhus er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver yderst tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov.

Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi altid lever op til de højeste krav i branchen.

I vores flotte salgsudstillinger er der rig mulighed for at se på de mange bilmodeller, og er der brug for vejledning, står vores dygtige salgsrådgivere klar til at hjælpe.

Øverst oppe på siden henviser vi til vores mærkesider. Her vil du kunne finde masser af information, praktiske råd, tilbud og meget andet. Har du spørgsmål eller er der noget vi kan hjælpe dig med, så giv os et ring på tlf. 49 22 21 44 eller kig forbi vores bilhuse til et uforpligtende råd og en god kop kaffe.

Om CarHolding Gruppen

CarHolding Gruppen er ejet af Michael Therkildsen og de fem partnere Christian Nielsen,Jan Klausen, Johnny Gaardsøe og Kenneth Brunsholm. Koncernen beskæftiger ca. 200 medarbejdere fordelt på fem afdelinger – Autohuset Glostrup, Autohuset Glostrup-Valby, Autohuset Ringsted, Kronborg Auto i Helsingør, Helsingør Bilhus og Autohuset Frederikssund.

Vi glæder os til at se dig. 

Brugte biler

Nissan Navara 2,3 dCi 190 Db.Kab Tekna aut.

Nissan Navara 2,3 dCi 190 Db.Kab Tekna aut.

200.000,- kr.
ex. moms

Se detaljer
Renault Megane IV 1,6 E-Tech Intens

Renault Megane IV 1,6 E-Tech Intens

284.900,- kr.

Se detaljer
Renault Captur 1,6 E-Tech Intens

Renault Captur 1,6 E-Tech Intens

277.500,- kr.

Se detaljer
Seat Leon 1,4 TSi 150 Style ST

Seat Leon 1,4 TSi 150 Style ST

199.900,- kr.

Se detaljer
Se alle vores biler