Bilhus med entusiaster og specialister

Kronborg Auto er en del af CarHolding A/S, der har store bilhuse i Glostrup, Helsingør, Ringsted, Frederikssund og Valby. Vi er en af Nordsjællands autoriserede Volkswagen og Skoda forhandlere. Vi sælger og servicerer person og varebiler til en lang række kunder i hele Nordsjælland. Vores beliggenhed på Klostermosevej 121 i Helsingør gør det nemt og enkelt at finde vej, når du skal se på ny bil eller til service.

Kronborg Auto er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et skadecenter og en administrationsafdeling. 

I vores salgsafdeling er vi specialuddannet til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores teknikere uddannes løbende og de anvender moderne værktøjer og teknologi så de kan yde en effektiv indsats og give god service på vores værksted. Vi ønsker at give dig en problemfri oplevelse – både når du står i købssituationen, og når du efterfølgende benytter din bil.

Kompromisløs kvalitet og kundeservice

Med en vores biler går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Kronborg Auto aldrig på kompromis med god kundeservice. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Vi har alle én ting til fælles: Vi brænder allesammen for biler og for god kundeservice!