Kronborg Auto A/S

VW Tiguan 1,4 eHybrid Elegance DSG

  • Pris

    430.465,- kr.

  • Modelår

    2021

  • Kilometer

    0

Produktionsår -
Reg.dato Ukendt
Farve Sortmetal
Ekstraudstyr Den nye Tiguan eHybrid (plud-in-hybrid) er en elektrificeret og rummelig SUV med stor kørekomfort og har en rækkevidde på op til 50 km på ren el.

Tiguan eHybrid er godt udstyret og Elegance versionen som denne har bl.a. følgende udstyr:

- Panoramasoltag med skyde- og vippefunktion (ekstraudstyr)
- Metallak (ekstraudstyr)
- LED Matrix forlygter IQ.Light
- Head-up display (ekstraudstyr)
- Navigation Discover Media
- El-bagklap med Easy Open
- Nøglefri betjening
- Bagsæde yderpladser med varme
- USB-C stik bag
og meget mere!

Bilen på billederne er ikke tilgængelig, men vi hjælper gerne med en fabriksbestilling.

Attraktiv finansiering og forsikring tilbydes!

Mere om Tiguan eHybrid:

I Tiguan eHybrid skaber en kombination af turbobenzinmotor (TSI) og el-motor valget om at køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode, hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Batteriet oplades ved en ladestander, og hvis batteriet løber tør for strøm? Intet problem! Så vil bilen automatisk bruge benzinmotoren på normalvis

Når batteriet i Tiguan eHybrid er tilstrækkeligt opladet, og temperaturen er over -10 grader, starter den ud med kun at køre på strøm og har en elektrisk rækkevidde på mellem 47 og 50 km (WLTP) afhængig af udstyrsvariant. Når Tiguan eHybrid kører på strøm er topfarten begrænset til 130 km/t, og sammen med en fornuftig rækkevidde kan Tiguan eHybrid klare det meste af den daglige kørsel som et nulemissionskøretøj. En fuld opladning af batteriet tager 3 timer og 40 minutter ved 3,6 kW AC på en ladeboks og 5 timer ved 2,3 kW AC.

Tiguan eHybrid tilbydes i tre varianter: Life-versionen, der er veludstyret med features som Digital Cockpit, Navigation Discover Media med 8” touchskærm, trådløs App-Connect, Lane Assist og 17” letmetalfælge.

Skal den have et nøk mere luksus og stil fås Tiguan eHybrid i Elegance-versionen, hvor udstyret blandt meget andet omfatter 18” Frankfurt letmetalfælge, Lane Assist inkl. Traffic Jam Assist og Emergency Assist, IQ.Light LED Matrix-forlygter, nøglefri betjening inkl- el-bagklap med Easy open-funktion.

Foretrækker man Tiguan eHybrid med et mere sportslig snit er R-Line løsningen. Den har samme komfort- og sikkerhedsudstyr som en Elegance, men 19” Valencia letmetalfælge og R-Line-designelementer giver eksteriør og interiør den rette sportsappeal.
Bemærkninger
Ref. nummer 035-11009052
Forhandler
Volkswagen Helsingør
Klostermosevej 121
3000 Helsingør
Tlf.: 49 22 21 44
Send mail til Volkswagen Helsingør
Der tages forbehold for ændringer, tastefejl og prisstigninger.
Prisen er inkl. leveringsomkostninger.